Energiahatékonysági képzési program önkormányzatok részére

A KÉPZÉSI PROGRAM STOLGÁLTATÁSUNKAT AZON ÖNKORMÁNYZATOK RÉSZÉRE AJÁNLJUK, AMELYEK

  • a TOP-3.2.1-15 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése pályázat keretében energetikai beruházást valósítottak meg. A pályázat kötelezően megvalósítandó része egy tájékoztatási, képzési anyag kidolgozása és oktatás tartása az energetikai beruházással érintett épület(ek) állandó használói részére az alkalmazott megoldásokról, a helyes üzemeltetés szabályairól, valamint a beruházás környezeti hozadékairól.

SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN, AZ ÖNKORMÁNYZATOKKAL EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN

  • támogatást nyújtunk a pályázat kötelezően megvalósítandó részének teljesítésében, valamint

  • kidolgozunk egy tájékoztató programot, amely során a tudatos energiafelhasználásra vonatkozó alapvető információkat, hasznosítható ötleteket adunk át a hallgatóság számára az energiahatékonyságot támogató szemlélet erősítése, és az energiahatékonyságra való ösztönzés céljából.

PARTNEREK VAGYUNK AZ ENERGIATUDATOS SZEMLÉLETMÓD ÖSZTÖNZÉSÉBEN, hiszen

  • a programunkkal az önkormányzatok segítséget kapnak a társadalom tudatos energiafelhasználására irányuló szemléletformálásban, hiszen a megszerzett tudás nem csak a munkahelyen, hanem az otthonokban is hasznosítható.

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉRJEN AJÁNLATOT ÜGYFÉLMENEDZSERÉTŐL, VAGY ÍRJON NEKÜNK EMAILT AZ energiatudatossag@mvmp.hu CÍMRE!

 Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztató az MVM Partner Zrt. részéről nem minősül ajánlatnak.