ENERGIA 2018 - A fizika világa érdekes!


2018. március 6-án, kedden rendhagyó nap várja a Csodák Palotájába látogató iskolai csoportokat: az MVM Partner Zrt. Edukációs Programja látogat el az óbudai Csopába, hogy az elektrotechnika és fizika érdekes világát új szemszögből mutassa be. Az MVM Partner Zrt. által kidolgozott interaktív fizikai kísérletek olyan szórakoztató és tanulságos élményt jelentenek a felnövekvő generáció számára, amely révén érthetőbbé, szerethetőbbé és érdekesebbé válik számukra a fizika világa. Az Edukációs Program kiemelt figyelmet fordít a gyermekek minél szélesebb körű ismeretszerzésének támogatására, elsősorban az általános iskola felső tagozatos diákjait célozva meg.

Az interaktív program fő küldetése, hogy a gyerekek megismerhessék a legkorszerűbb technológiákat, illetve annak elősegítése, hogy korunk legnagyobb kihívása, a fenntarthatóság is mindennapjaik részévé váljon. A bemutató kísérletek során az MVM Partner Zrt. munkatársai látványosan, játékos formában szemléltetik és ismertetik a fizika, a villamosság jelenségeit, valamint az egyszerű fizikai törvényeket. A Társaság előadásaival szeretné az energetikai szektort közelebb hozni a fiatalokhoz, hogy a gyerekek minél korábban megismerhessék ennek a kivételes és érdekes területnek a szépségeit és pozitívumait.

Bővebb információ és jelentkezés az előadásokra:

https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol/hirek/1622-energia-2018-a-fizika-vilaga-erdekes

Az Edukációs Programról az alábbi címen tekinthet meg több információt: https://www.mvmpartner.hu/hu-HU/Edukacios_Program