Kis és középvállalatok

A kis- és középvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása nem haladja meg az 5 GWh értéket. Szerződött partnereink az egyéni-, mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a társasházak.

Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci villamosenergia-kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.
Ügyfeleink számára versenyképes ajánlatokat, magas színvonalú, megbízható és átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal hozzájáruljunk vállalati ügyfeleink eredményességéhez.

A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATI PARTNEREINK SZÁMÁRA A KÖVETKEZŐ TERMÉKEINKET AJÁNLJUK

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.

Partner Klasszik Plusz – Az adminisztrációs teher nélküli szerződés.

Értéknövelt szolgáltatások

Áramőr - Villamosenergia-felhasználással kapcsolatos számlák, szerződések és fogyasztói berendezések felülvizsgálata – villamosenergia-audit.

Gázőr - Földgáz felhasználással kapcsolatos számlák, szerződések és fogyasztó berendezések felülvizsgálata – földgáz audit.

Fényőr - Meglévő világítástechnikai rendszer állapotfelmérése és javaslattétel annak korszerűsítésére. Ügyfél igény esetén a világítástechnikai rendszer korszerűsítésének megvalósítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerinti energetikai besorolás. A vizsgált épület állapota, épületgépészeti megoldásai és energiafelhasználásának figyelembe vételével elkészülő energetikai számítás.

Hőkamerás Diagnosztika - Villamosenergia-elosztó rendszerek, berendezések és készülékek, épületek energiaveszteségi és meghibásodási pontjainak feltárása termografikus elemzés segítségével.

Energetikai Felülvizsgálat - A vonatkozó jogszabályozás rendelkezése alapján meghatározott hőtermelő és légkondicionáló berendezésekkel rendelkező vállalatok kötelezettek a felülvizsgálat lefolytatására, mely tájékoztatást nyújt ezen berendezések energetikai hatékonyságáról.

Energetikai Szakreferens - A jogszabályi kötelezettség szerinti energetikai szakreferens szolgáltatás ellátása. Az energetikai szakreferens az energiafogyasztás nyomon követése mellett beruházási javaslatokat készít és gondoskodik a vállalat energiahatékony szemléletmódjának fejlesztéséről.

HMKE Tanulmány - Háztartási méretű kiserőmű (HMKE) napelemes rendszer telepítését megelőző döntés-előkészítő dokumentum elkészítése.

Napenergia - Napelemes rendszer kulcsrakész telepítése háztartási méretű kiserőmű (HMKE) és kiserőmű (KE) kategóriákban.

Pályázati Tanácsadás - Pályázatfigyelés havi egyszeri pályázati hírlevél küldésével, valamint kiválasztott pályázati lehetőség esetén pályázatírást jelent, mely továbbá opcionálisan projektmenedzsmenttel is kiegészíthető.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.