Kis és középvállalatok

A kis- és középvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása nem haladja meg az 5 GWh értéket. Szerződött partnereink az egyéni-, mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a társasházak.

Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci villamosenergia-kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.
Ügyfeleink számára versenyképes ajánlatokat, magas színvonalú, megbízható és átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal hozzájáruljunk vállalati ügyfeleink eredményességéhez.


A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATI PARTNEREINK SZÁMÁRA A KÖVETKEZŐ TERMÉKEINKET AJÁNLJUK

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.

Partner Klasszik Plusz – Az adminisztrációs teher nélküli szerződés.
 

Zöldáram

További információk

Energetikai Szolgáltatások

Világításkorszerűsítés - A meglévő világítástechnikai rendszer átfogó felülvizsgálata és javaslattétel annak korszerűsítésére, a teljes körű kivitelezést is elvégezve.

Energiahatékonysági fejlesztési tanácsadás - Az energetikai beruházások előzetes energetikai felmérése, beruházás utáni audit elvégzése, valamint a szükséges feltételek teljesülése esetén az energiahatékonysági minőség igazolás kiállítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerint az épületek energetikai minőségi vizsgálatának elvégzése, a tanúsítvány kiállítása.

Energetikai Felülvizsgálat - Hőtermelő- és klíma berendezések jogszabály szerinti, kötelező energetikai felülvizsgálata.

Napenergia - Kulcsrakész napelemes rendszerek telepítése önkormányzati intézmények és vállalkozások, illetve vállalatok számára.

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.