Nagyvállalatok

A nagyvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása meghaladja az 5 GWh értéket. Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók, a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.

Villamosenergia-kereskedőként üzletfeleinknek versenyképes ajánlatokat és magas színvonalú, megbízható, átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal és szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk nagyvállalati partnereink eredményességéhez.


NAGYVÁLLALATI PARTNEREINK RÉSZÉRE A KÖVETKEZŐ TERMÉKEINKET AJÁNLJUK

Szerződéses konstrukciók

Partner Komfort – Az egyszerű üzleti megoldás terméke.

Partner Pro – Legkedvezőbb feltételek profi, menetrendet adó felhasználók részére.

Partner Flexi –Rugalmas és testreszabott termék.
 

Zöldáram

További információk
 

Értéknövelt szolgáltatások

Energetikai Audit - Az energiahatékonysági törvény szerinti energetikai audit elvégzése. Nagyvállalatok részére kötelező.

ISO 50001 - MSZ EN ISO 50001 szabvány szerinti energiairányítási rendszer kiépítése és tanúsításra való felkészítése.

Energetikai SzakreferensA vonatkozó jogszabálynak megfelelően, az energetikai szakreferensi feladatok teljes körű ellátása.

Világításkorszerűsítés - A meglévő világítástechnikai rendszer átfogó felülvizsgálata és javaslattétel annak korszerűsítésére, a teljes körű kivitelezést is elvégezve.

Energiahatékonysági fejlesztési tanácsadás - Az energetikai beruházások előzetes energetikai felmérése, beruházás utáni audit elvégzése, valamint a szükséges feltételek teljesülése esetén az energiahatékonysági minőség igazolás kiállítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerint az épületek energetikai minőségi vizsgálatának elvégzése, a tanúsítvány kiállítása.

Energetikai Felülvizsgálat - Hőtermelő- és klíma berendezések jogszabály szerinti, kötelező energetikai felülvizsgálata.

Napenergia - Kulcsrakész napelemes rendszerek telepítése önkormányzati intézmények és vállalkozások, illetve vállalatok számára.

Elektromos töltőállomások - Az elektromos töltőállomások beszerzése, teljes körű kivitelezése és üzemeltetése.

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.