Önkormányzatok, közszolgáltató intézmények

Társadalmi célú, közfeladatokat ellátó szervezetek, önkormányzatok, államigazgatási szervek, egyházak és alapítványok, valamint az általuk működtetett oktatási és egészségügyi intézmények számára az alábbi termékeinket és szolgáltatásainkat ajánljuk:

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.
 

Zöldáram

További információk
 

Értéknövelt Szolgáltatások

Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP)Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv elkészítése önkormányzatok részére, amelyben rögzítésre kerülnek a károsanyag kibocsátás csökkentését célzó intézkedések.

Energiamegtakarítási intézkedési terv Vonatkozó jogszabálynak megfelelően, a közintézményre vonatkozó energiamegtakarítási intézkedési terv elkészítése.

Energetikai szakreferens - A vonatkozó jogszabálynak megfelelően, az energetikai szakreferensi feladatok teljes körű ellátása.

Világításkorszerűsítés - A meglévő világítástechnikai rendszer átfogó felülvizsgálata és javaslattétel annak korszerűsítésére, a teljes körű kivitelezést is elvégezve.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerint az épületek energetikai minőségi vizsgálatának elvégzése, a tanúsítvány kiállítása.

Energetikai Felülvizsgálat - Hőtermelő- és klíma berendezések jogszabály szerinti, kötelező energetikai felülvizsgálata.

Napenergia - Kulcsrakész napelemes rendszerek telepítése önkormányzati intézmények és vállalkozások, illetve vállalatok számára.

Elektromos töltőállomások - Az elektromos töltőállomások beszerzése, teljes körű kivitelezése és üzemeltetése.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.

  

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK

Az MVM Partner Zrt. felelős energiakereskedőként, a villamos energiát közbeszerzési eljárással vásárlók megbízható partnere. Társaságunk az elmúlt években számos közbeszerzési eljárást megnyert, így ebben a szegmensben is jelentős tapasztalatra tett szert.

Amennyiben közbeszerzési ügyekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az mvmp@mvmp.hu címen.