Energetikai Tanúsítás

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS START SZOLGÁLTATÁSUNK AZOKNAK A VÁLLALKOZÁSOKNAK SZÓL, amelyek

 • újonnan épített ingatlanjukat kívánják használatba venni,

 • ingatlanjukat értékesíteni kívánják vagy bérbe szeretnék adni,

 • az alábbi esetekben szükséges továbbá energetikai tanúsítást végeztetni:

  • hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú középület esetében, mely nagyobb 250 m2-nél, mint például iskola, óvoda, minisztériumok, kormányhivatal stb.,

  • hazai illetve uniós pályázat esetében, ahol a meglévő és a tervezett állapotra is szükséges energetikai tanúsítvány készítése.

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS START SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN

 • olyan igazoló okiratot készítünk, amely az épület energetikai minőségi kategóriába sorolásával megmutatja az ingatlan energiafelhasználásának hatékonyságát. A skála a legkedvezőbb „AA++” kategóriától a legkedvezőtlenebb „JJ” kategóriáig terjed. A tanúsítvány 10 évig érvényes. Amennyiben ezen érvényességi időtartam alatt az adott épületek tekintetében energetikai célú beruházás történik (szigetelés, ablakcsere, kazáncsere, megújuló energia beépítése stb.), abban az esetben az energetikai célú beruházással érintett épület, épületrész tekintetében az energetikai tanúsítást ismételten el kell végezni.  

Arra törekszünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak, egyedi igényeinek a lehető legjobban és legmagasabb színvonalon feleljünk meg, ezért az Energetikai Tanúsítás termékünk mellett létrehoztuk az „Energetikai Tanúsítás Komplex” szolgáltatásunkat is.

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSUNK AZOKNAK A VÁLLALKOZÁSOKNAK SZÓL, amelyek

 • részéről az energetikai tanúsítás elvégeztetése mellett egyedi igény merül fel az energiafelhasználási hatékonyság javítására és az ezekhez kapcsolódó intézkedési javaslatok megismerésére.

AZ ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN elkészítjük az Energetikai Tanúsítás Komplex tanulmányt, amely:

 • tartalmazza az adott épületen elvégzendő korszerűsítési lehetőségeket,

 • összefoglalja, hogy a leírt javaslatok milyen mértékű felújítási munkával járnak, elsősorban a határoló szerkezetekre és az épületgépészeti rendszerekre vonatkozó fejlesztéseket elemezve,

 • bemutatja, hogy ezen fejlesztések közül mi valósítható meg jelentős, és mi kisebb felújítási munkálatok elvégzésével.

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉRJEN AJÁNLATOT ÜGYFÉLMENEDZSERÉTŐL, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztató az MVM Partner Zrt. részéről nem minősül ajánlatnak.